«

apr 21

Geen hulpbrigade op evenementen voor 2024

We willen graag een belangrijke mededeling delen met betrekking tot onze EHBO-diensten. Op dit moment nemen we geen evenementen meer aan voor het jaar 2024 waarbij onze EHBO-vrijwilligers worden ingezet.

We begrijpen dat dit nieuws wellicht teleurstellend is voor organisatoren die op zoek zijn naar EHBO-ondersteuning voor hun evenementen. We willen je adviseren om contact op te nemen met omliggende verenigingen voor eventuele EHBO-diensten.

Voor vragen of opmerkingen over dit onderwerp staan we altijd klaar om te helpen. Neem gerust contact met ons op via info@ehbodantumadeel.nl en we zullen ons best doen om je te assisteren.

We willen onze dank uitspreken voor je begrip en kijken ernaar uit om in de toekomst weer EHBO-diensten aan te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>