«

»

dec 25

KERSTBOODSCHAP

Beste leden,

Terwijl we midden in de feestdagen zitten, willen wij als bestuur een moment nemen om onze oprechte dankbaarheid te uiten voor jullie onwankelbaar vertrouwen in onze vereniging. In het afgelopen jaar hebben we als vereniging op elkaar kunnen rekenen in zowel vreugdevolle als uitdagende momenten.

Een speciale dank gaat uit naar onze toegewijde leden van de hulpbrigade. Jullie onvermoeibare inzet op evenementen heeft niet alleen er voor gezorgd dat slachtoffers in goede handen waren bij jullie maar ook hebben jullie bijgedragen aan de veiligheid en het welzijn van velen. Jullie zijn de ware helden van onze vereniging, en we waarderen elke seconde van jullie tijd en energie die jullie hebben gegeven.

Terugkijkend op dit jaar realiseren we ons dat het een mix was van positieve hoogtepunten en uitdagingen die ons hebben gevormd en sterker hebben gemaakt als vereniging. We hebben samen successen gevierd, maar zijn ook geconfronteerd met minder leuke ervaringen die ons hebben herinnerd aan de waarde van solidariteit en samenwerking.

Als bestuur erkennen we dat communicatie essentieel is voor een bloeiende vereniging. Daarom willen we in de toekomst nog meer inspanningen leveren om jullie beter te informeren en te betrekken in de vereniging. Jullie feedback is cruciaal, en we staan open voor suggesties die onze vereniging nog sterker kunnen maken.

Namens het gehele bestuur wensen we jullie warme en vreugdevolle feestdagen. Moge het nieuwe jaar gevuld zijn met gezondheid, geluk en nieuwe kansen. Bedankt voor jullie voortdurende steun en toewijding aan onze vereniging.

Namens het bestuur,

Met dankbaarheid en warme groeten,

Arno Ernst

Voorzitter KNV. EHBO afdeling Dantumadeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>