«

»

apr 12

Onze hulpbrigade

Helaas moeten we constateren dat het steeds uitdagender wordt om nieuwe leden te vinden voor onze hulpbrigade. Als je je afvraagt wat onze hulpbrigade eigenlijk doet, leggen we het graag nog eens uit. Onze hulpbrigade bestaat uit een toegewijde groep van verenigingsleden die zich inzetten als EHBO’ers tijdens evenementen in de regio. Hun inzet is van onschatbare waarde en we zijn ontzettend trots op hun toewijding en vaardigheden.

Helaas merken we dat de groep geleidelijk dunner wordt. Het wordt steeds moeilijker om voldoende EHBO’ers te vinden om aan de vraag naar ondersteuning tijdens evenementen te voldoen. Op dit moment zijn we zelfs genoodzaakt om geen nieuwe evenementen meer aan te nemen, simpelweg omdat we niet genoeg EHBO’ers beschikbaar hebben. Dit is natuurlijk enorm teleurstellend voor ons als vereniging, maar vooral voor de gemeenschap die op onze hulp rekent.

Daarom doen we een beroep op jou! Overweeg om lid te worden van onze hulpbrigade. Lid worden biedt talloze voordelen. Naast een vergoeding voor je inzet, krijg je ook een onschatbare hoeveelheid ervaring. Deze ervaring kan van waarde zijn voor je CV en je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien krijg je de kans om verschillende evenementen van dichtbij mee te maken en een positieve impact te hebben op de gemeenschap.

Als je ge├»nteresseerd bent in het helpen van anderen, het opdoen van waardevolle ervaring en het deel uitmaken van een geweldige groep EHBO’ers! Overweeg dan om lid te worden van onze hulpbrigade.

Samen kunnen we blijven zorgen voor de veiligheid tijdens evenementen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>