»

dec 25

Beginnerscursus

   EHBO Beginnerscursus

Start: 10 januari 2017

Tijd: 19:30 – 21:30

Plaats: Dokkum

10 les avonden

Opgave en info: info@ehbodantumadeel.nl
of 0511-423297 Kees de Haan

1 reactie

  1. Geesje Haaksma

    Goedemiddag,

    In verband met opleiding dien ik een EHBO cursus te volgen. Toevallig zag ik vandaag bij de huisarts een oproep voor een cursus hangen welke op 10 januari begint. Wordt een beginnerscursus eenmaal per jaar aangeboden of zijn er meerdere momenten beschikbaar waar ik me voor kan inschrijven.

    Met vriendelijke groet,
    Geesje Haaksma-Feenstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>